or Login >>         
C4 - DS4 Owners :: Forums :: C4 2011 (B7) DS4 and DS4 CROSSBACK :: Ice and Sat Nav Questions

No sound through speakers :/

Home   Forum Rules    Forum Help  Conversion Tools
   
Please Register to enjoy additional Member Benefits
Top Thanked Forum Posts: Today | Week | Month | Year | All time | Most Thanks Given: To member | By user
Author Post
Naz_kid   
Thu Mar 30 2017, 04:11pm
Member No: #40972
Joined: Jun 16 2015
Location: Wakefield
2013 C4 Exclusive, eMyWay satnav headunit with Denon upgraded factory speakers/amp fitted.

Just started it up yesterday and I'm getting no sound at all!

Head unit works and is playing music/radio (can see the the track minutes ticking) but getting no sound.

Tried Bluetooth call, again connects/calls but no sound and also parking sensor screen shows sensors active but not getting the beeps.

Checked fuses in glove box (which was a nightmare) but looks fine.

Anyone have any ideas before I take it to Citroen?

Cheers
Naz_kid   
Wed Apr 19 2017, 02:34pm
Member No: #40972
Joined: Jun 16 2015
Location: Wakefield
Update for anyone who has a similar experience:

Took the car into Citroen who said the fault was with the output on the head unit and that the only way to fix it was to replace the head unit itself.

This would cost around £800-900 fitted!
1 User said Thank You to Naz_kid for this Post :
 calderscot (20 Apr 2017 : 12:48)
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Forum Moderator, Premier Member, Technical Expert, New C4 and DS4 Forum Moderators, Member