or Login >>         
C4 - DS4 Owners :: Forums :: Styling Performance and Upgrading :: Body Styling Spoilers and wheels

Tyre sensors fitting onto new wheels

Home   Forum Rules    Forum Help  Conversion Tools
   
Please Register to enjoy additional Member Benefits
Top Thanked Forum Posts: Today | Week | Month | Year | All time | Most Thanks Given: To member | By user
Author Post
planet_saxx   
Thu Aug 29 2013, 02:17pm
Member No: #26660
Joined: Jul 20 2012
Location: Grimsby, Lincolnshire
Hello

I have a 05 C4 VTS. It has tyre pressure sensors. All are working fine.

I have bought new wheels. When I have the tyres swapped over can I refit my old tyre pressure sensors to the new wheels? If I don't will I suffer with tyre warnings constantly?

Thanks
Stew
FakeConcern   
Thu Aug 29 2013, 03:08pm
Member No: #24127
Joined: Feb 05 2012
Location: Bexhill on Sea
I don't have the sensors on my wheels, I get a "tyre pressure(s) not monitored" message with a beep after about half an hours driving. It can be de activated on Lexia.
CamM   
Fri Aug 30 2013, 05:09am

Member No: #19249
Joined: Apr 13 2011
Location: Sydney
I had the tyre pressure sensors refitted to my new rims when I upgraded to 18" rims. Still working fine (touch wood).
1 User said Thank You to CamM for this Post :
 planet_saxx (01 Sep 2013 : 02:51)
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Forum Moderator, Premier Member, Technical Expert, New C4 and DS4 Forum Moderators, Member