or Login >>         
C4 - DS4 Owners :: Forums :: Styling Performance and Upgrading :: Mods and Styling, Chassis, lowering, wheels etc.

Shiney C4 with touch screen (picture heavy)

Home   Forum Rules    Forum Help  Conversion Tools
   
Please Register to enjoy additional Member Benefits
Top Thanked Forum Posts: Today | Week | Month | Year | All time | Most Thanks Given: To member | By user
Author Post
PPP7   
Tue Apr 19 2011, 03:14pm
Member No: #135
Joined: Feb 25 2007
Location: South Midlands
Yes, it does look good from the pictures.

Shame about the metric fuel consumption though.
Tony Carter   
Tue Apr 19 2011, 04:14pm
Member No: #1355
Joined: Oct 18 2007
Location: South West
chadd151, you say that you got your equipment in November (2010) so I am curious to know why one of the screen shots displays the date as 2008-06-01:SUN. Are the pictures taken in your own car, or are they reproduced web shots?
wozza   
Tue Apr 19 2011, 04:30pm

Member No: #2
Joined: Aug 12 2006
Location: Manchester
Probably just not set the clock.
BigJohnD   
Tue Apr 19 2011, 05:14pm

Member No: #82
Joined: Jan 22 2007
Location: Hoylake
chadd151 wrote ...

yep igo 8 is great .much better than tom tom

You and I know that…
chadd151   
Tue Apr 19 2011, 05:41pm
Member No: #2847
Joined: Mar 16 2008
Location: leicester
yep not set the clock as wozza said . once I connect to satalite it updates date and time but I dint have gps on .come to the French car show in June and ill give you a demo
Shaneygreen   
Sat Apr 30 2011, 05:05pm
Member No: #15135
Joined: Aug 20 2010
Location: Cleator Moor (Cumbria)
What about the surround of your car? did you have to make it yourself or do citroen do an alternative part for it?
wozza   
Sat Apr 30 2011, 06:21pm

Member No: #2
Joined: Aug 12 2006
Location: Manchester
Surrounds comes in the kit.
andy2514   
Fri Jun 05 2015, 03:48pm
Member No: #35105
Joined: Apr 12 2014
Location: cardiff
sorry to bump this up. but what unit is this? and is it possible to get igo on the original satnav
FakeConcern   
Fri Jun 05 2015, 03:56pm
Member No: #24127
Joined: Feb 05 2012
Location: Bexhill on Sea
I believe it'sone of these - Click Here -
1 User said Thank You to FakeConcern for this Post :
 andy2514 (05 Jun 2015 : 16:54)
wozza   
Fri Jun 05 2015, 04:33pm

Member No: #2
Joined: Aug 12 2006
Location: Manchester
andy2514 wrote ...

sorry to bump this up. but what unit is this? and is it possible to get igo on the original satnav

Be warned, quality is a bit hit and miss. You can get issues with buzzing etc. Been reported on site by other people who bought them.
1 User said Thank You to wozza for this Post :
 andy2514 (05 Jun 2015 : 16:54)
andy2514   
Fri Jun 05 2015, 04:57pm
Member No: #35105
Joined: Apr 12 2014
Location: cardiff
Oh grim, thought it was a different system. I've got the original satnav installed but fancy something more updated something with touch screen & speed camera alerts.
wozza   
Fri Jun 05 2015, 05:08pm

Member No: #2
Joined: Aug 12 2006
Location: Manchester
It could be worth giving it a go, just find a UK seller. So you can return it if has buzzing issues.

Otherwise, have you thought of going the custom car PC or aftermarket audio route?
andy2514   
Sat Jun 06 2015, 04:42am
Member No: #35105
Joined: Apr 12 2014
Location: cardiff
no i've not thought about that. how would i start with a pc
wozza   
Sat Jun 06 2015, 05:01am

Member No: #2
Joined: Aug 12 2006
Location: Manchester
Suitable sized touchscreen which can be used to interface with a computer then fabricate that into the current position.

Then the computer itself, depending on how you go about it there are a number of ways to do this. Either buy one premade that looks kind of like an after market amp. Or Fabricate one into say the armrest up front. All easily doable.

All you will need to hook it up to the stock stereo would be the older Aux connection wire. Then just leave the headunit set to that channel all the time.

Best off just looking around the internet at examples. Will give you a better idea.
andy2514   
Sat Jun 06 2015, 09:01am
Member No: #35105
Joined: Apr 12 2014
Location: cardiff
wozza wrote ...

Suitable sized touchscreen which can be used to interface with a computer then fabricate that into the current position.

Then the computer itself, depending on how you go about it there are a number of ways to do this. Either buy one premade that looks kind of like an after market amp. Or Fabricate one into say the armrest up front. All easily doable.

All you will need to hook it up to the stock stereo would be the older Aux connection wire. Then just leave the headunit set to that channel all the time.

Best off just looking around the internet at examples. Will give you a better idea.

What unit would you recommend?
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Forum Moderator, Premier Member, Technical Expert, New C4 and DS4 Forum Moderators, Member